Our Phone Number: 09 222 65 47 Our Email Address: info@mijnschool.be

Laatste wijzigingen

vrijdag 30 augustus 2019

Beste ouders

We zien uit naar een mooie start aanstaande maandag! 
Ondertussen is er een volledig herstelde scheidingsuur afgewerkt tussen onze school en de buurman van nr 24. Het zou kunnen dat er nog sporen van de werken te vinden zijn, maar alles wordt nog zo goed mogelijk opgeruimd en de veiligheid is gegarandeerd. De bodembedekking van het stuk waar gewerkt is wordt volgende week verder bekeken. 
Graag verwijs ik naar enkele documenten waarin kleine wijzigingen werden aangebracht: 
Even verduidelijken: de belangrijkste wijzigingen zijn een paar data van de pedagogische studiedagen:
  • GEEN ped.studiedag in september, wel op 13 november
  • De ped. studiedag van maart = 11 maart (een woensdag)
  • Lees zeker nog eens het stukje omtrent onze gewijzigde schooluren! 

Als leerlingen over de middag de school mogen verlaten ( thuis eten bv) zonder begeleiding of zonder opgehaald te worden door familie, hebben we een nota in de agenda nodig om dit toe te staan. Dit omwille van veiligheid en zodat geen groepjes leerlingen samen de school verlaten zonder jullie medeweten of toestemming. 

In het kader van ons thema “ Zorg dragen voor onze bol”  willen we opnieuw inzetten op fruit in doosjes met naam en koekjes liefst ook in doosjes met naam om zoveel mogelijk papiertjes/plastic en vervuiling te mijden. (zie schoolreglement) 
Verder vindt u ook de definitieve data van de meerdaagse schooluitstappen in het inlichtingenblad en op onze schoolkalender.
Hartelijke groeten en tot heel binnenkort
Erwin

« Terug

Close